Bistro La Frontière

Kom heerlijk eten in ons gezellige restaurant in Baarle Nassau

Bistro La Frontière is een gezellig restaurant in Baarle-Nassau waar je kunt genieten van heerlijk eten. Bistro La Frontière is een populaire bestemming voor liefhebbers van goed eten en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in regio Baarle-Nassau en Baarle-Hertog. Het menu van Bistro La Frontière biedt een breed scala aan smakelijke gerechten, bereid met hoogwaardige ingrediënten en met veel aandacht voor detail. Of je nu zin hebt in een heerlijke biefstuk, een verse salade of een smakelijk visgerecht, je zult zeker iets vinden dat aan je smaak voldoet.

Direct telefonisch reserveren
Restaurant in Baarle Nassau
Uit eten in Baarle Nassau

Ons restaurant heeft een gezellige en ontspannen sfeer, met comfortabele zitplaatsen en een vriendelijke bediening die ervoor zorgt dat je je meteen thuis voelt. Of je nu met vrienden, familie of collega’s komt, je kunt bij ons heerlijk genieten van een gezellige avond uit. Kortom, als je op zoek bent naar een fijn restaurant in Baarle-Nassau waar je kunt genieten van heerlijk eten en een gezellige sfeer, dan is Bistro La Frontière zeker een aanrader.

Ala Carte menu
All in menu
Kindermenu

Lieve gasten

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 17.00 uur. Op dinsdag zijn wij gesloten. Voor feesten en partijen is het uiteraard mogelijk om af te wijken van de reguliere openingstijden.

Een culinaire groet van Mathieu Pellis & alle medewerkers van Bistro La Frontiere